[DEV RELEASE INFO] Date: 2014-07-09 | Version: 3.1
Üdv látogató!

289.900 Ft
Eredeti ár: 360.180 Ft
20%
kedvezmény
0 nap 00 óra 00 perc
Lejárt ajánlat
Már csak
000
darab van!

Kupon beváltása

Érvényesség

2020. február 8. és 2020. február 15. között
Az utazás időpontja: 2020.02.08.-15. között.Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegének 40%-át egy napon belül ki kell fizetni partner irodánknak a Hajósutak.com-nak, a fennmaradó 60%-ot 45 nappal az indulást megelőzően kell kifizetni. Az út nem lemondható, névmódosítás egyszer lehetséges, díja 50 €.

További kabin típusok elérhetőek felár ellenében, érdeklődni az utazást szervező irodánál lehetséges. Útlevél: az útlevél lejárati dátumának minimum 6 hónappal későbbinek kell lennie, mint a hazautazás dátuma. Fedélzeti nyelv: német, angol, olasz, francia, spanyol.


Kapcsolat

MSC Bellissima
8 nap/7 éjszaka luxus hajóút a Perzsa-öbölben 2 fő részére, teljes ellátással, Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas sziget - Muscat - Khasab - 2020.02.08-i indulással - MSC Bellissima, Dubai, Egyesült Arab Emirátus 360.180 Ft helyett 289.900 Ft-ért


 

A foglaláshoz elég most 40%-ot befizetned! Az ajánlat csak október 30-ig elérhető ilyen áron!

 

Útvonal: Dubai - Egyesült Arab Emirátusok, Abu Dhabi - Egyesült Arab Emirátusok, Sir Bani Yas sziget - Egyesült Arab Emirátusok, tengeren, Muscat - Oman, Khasab - Oman, Dubai - Egyesült Arab Emirátusok, Dubai - Egyesült Arab Emirátusok

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • Elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában 2 fő részére
 • Teljes ellátás a fedélzeten (reggeli, ebéd és vacsora)
 • Szórakoztató programok a fedélzeten
 • A szabadidős létesítmények többségének használata
 • Csomaghordás ki-és beszálláskor
 • Kabinszerviz

A részvételi díj nem tartalmazza a következő szolgáltatások árát:

 • Az indulási kikötőbe való eljutás és a hazajutás költségei
 • Kikötői illeték: 140 €/fő (előre fizetendő)
 • Kötelező borravaló: 10 €/fő/éj (helyszínen fizetendő)
 • Italfogyasztás, fakultatív programok, személyes kiadások, internethasználat, orvosi ellátás, biztosítások
 • Az ár belső kabinban történő elhelyezésre vonatkozik, egyéb kabintípusok felár ellenében foglalhatók:
  • Ablakos kabin: 82.800 Ft/2 fő
  • Balkonos kabin: 186.300 Ft/2 fő
 • Az utazáshoz útlevél szükséges!

 

7 éj 2 fő részére - ellátás: Teljes ellátás

 

Az MSC flotta egyik legújabb tagja, az MSC Bellissima 2019. március elején indult első hajóútjára. Garantáltan megakad az ember szeme a Bellissima hatalmas, kétszintes belső sétányán, a 80 m magas LED -kupolán, amely a napszaknak és az útvonalnak megfelelő hangulatot vetít az átriumon áthaladók feje felé. A 480 m2-es digitális égbolt inspiráló kilátásokkal, eseményekkel, napfelkeltékkel, naplementékkel és csillagos éjszakai égbolttal ejt ámulatba. A látványos belső promenádot üzletek, éttermek és bárok szegélyezik. Kiváló találkahely is egyben, ahol esténként élőzene, party-k és szórakozási lehetőségek várják a vendégeket.
 
A hajón mintegy 20 bár és 12 étterem kínálatából válogathatnak az utasok, köztük olyan speciális éttermekkel is, mint például a Butcher’s Cut steakház, a Kaito Sushi Bár & Teppanyaki étterem, az HOLA! tapas bár, vagy a Bistro street food étkezdéje.
 
Szórakoztatás tekintetében is újdonságok várják a hajó utasait, hiszen a világhírű cirkuszi társulat, a Cirque du Soleil 2 vadonatúj előadása is gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról, amelyeket kifejezetten az MSC Bellissima vendégei számára állítottak össze. A montreáli székhelyű cirkuszt az teszi egyedülállóvá, hogy nem folyamodik állatszámokhoz, nagyban támaszkodik viszont a mozgásművészek, akrobaták, zsonglőrök, légtornászok és a komikusok munkájára.
 
Az izgalmas programlehetőségeket fokozza a Grand Canyon-tematikára kialakított vízi vidámpark, az Arizona Aquapark is, mely minden korosztály számára interaktív oázist jelent.
 
Az "okoshajó" nagyvonalú megoldásai, elegáns és korszerű kinézete mellett az innovatív "MSC for Me" technológia (applikáció & "okoskarkötő") emelendő ki. A komfortosabb és szervezettebb hajós életet biztosító "MSC for Me" applikáció és interaktív "okoskarkötő" segítségével Ön digitálisan navigálhat a hajó fedélzetén, miközben aktuális és személyre szabott tanácsokat, információkat kaphat a kínálkozó programokról és lehetőségekről. Segítségükkel szükség esetén lokalizálhatja a gyerekek helyzetét, jelentkezhet rajtuk keresztül a kiszemelt fakultatív szárazföldi kirándulásra, saját naptárat vezethet a hajóútra leszervezett programjairól. A Bellissima utasai találkozhatnak továbbá a világ első digitális fedélzeti személyi asszisztenciájával, ZOÉ-val is! A 7 nyelven beszélő, hangalapú, mesterséges intelligenciával rendelkező eszköz minden kabinban megtalálható a hajón.

 

Bővebb információ:
A kiutazásban és hazautazásban partner irodánk készséggel áll rendelkezésre az alábbi telefonszámokon:
Budai Iroda: 06/1/430 1778, 06/70/380 8504
Pesti Iroda: 06/1/781 1020,  06/70/380 8503

 


Egyesült Arab Emirátus Dubai8 nap/7 éjszaka luxus hajóút a Perzsa-öbölben 2 fő részére, teljes ellátással, Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas sziget - Muscat - Khasab - 2020.02.08-i indulással - MSC Bellissima, Dubai, Egyesült Arab Emirátus 360.180 Ft helyett 289.900 Ft-ért
Lejárt ajánlat