[DEV RELEASE INFO] Date: 2014-07-09 | Version: 3.1
Üdv látogató!

69.990 Ft
SZUPER
AJÁNLAT
11 óra 36 perc
Megveszem
Már csak
012
darab van!

Kupon beváltása

Érvényesség

2020. március 6. és 2020. május 8. között
Az utazás választható időpontjai: 2020.03.06.-13. valamint 2020.03.13.-20., 03.20.-27., 03.27.-04.03., 04.03.-10., 04.10.-17., 04.17.-24. és 04.24.-05.01. között felár ellenében egy hetes turnusokkal a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.Fizetési feltételek

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 10 napon belül, a fennmaradó összeg legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg a postán kapott utazási szerződést!

Javasoljuk a Kultúra-és vacsoracsomag megvásárlását, amely tartalmazza az alap kirándulásokhoz tartozó belépőket, idegenvezetést és a vacsorákat. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Ellenkező esetben nem lehet felszállni a repülőgépre. Tájékoztatjuk Önöket, hogy minden szoba kétágyas, ezért 1 fő elhelyezésekor egyágyas szoba felár megfizetése szükséges. Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges. Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak. Minimum létszám szükséges a programok megrendezéséhez. A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kapcsolat

Hotel*****
8 nap/7 éjszakás török körutazás a mesés Kappadókiában 1 fő részére reggelivel, 4*- és 5*-os hotelekben, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, személyenként 1-1 db feladott- és kézipoggyásszal, magyar nyelvű csoportkísérővel, márciustól májusig több

 

Tegyen egy csodálatos 8 napos körutazást Törökországban, Kappadókia mesevilágában! 

 

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász, kisméretű kézipoggyász, repülőtéri check-in
 • Repülőtéri illetéket
 • Transzfereket. Modern, légkondicionált buszokkal
 • Minőségi szállásokat. Elhelyezés 4 és 5 csillagos elegáns szállodákban 
 • Az utazás minden napján svédasztalos reggeli a szállodák éttermében
 • Magyar nyelvű csoportkísérő. Az ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre

Indulási időpont: 2020.03.06.-13. - Elfogyott!

További indulás felára:

 • 2020.03.13.-20..: 10.000 Ft/fő/hét
 • 2020.03.20.-27., 03.27.-04.03.: 20.000 Ft/fő/hét
 • 2020.04.03.-10.: 25.000 Ft/fő/hét
 • 2020.04.10.-17.: 30.000 Ft/fő/hét
 • 2020.04.17.-24.: 35.000 Ft/fő/hét
 • 2020.04.24.-05.01.: 40.000 Ft/fő/hét
 • 2020.05.01.-08.: 40.000 Ft/fő/hét - Elfogyott!

Egyéb költségek:

 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő/hét
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 36.990 Ft/fő/hét

Javasolt szolgáltatások:

 • Kultúra- és vacsoracsomag: 43.990 Ft/fő/hét (tartalmazza az alap kirándulásokhoz tartozó belépőket, idegenvezetést, vacsorákat)
 • Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.560 Ft/fő/hét
 • Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő/hét
 • Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak. Minimum létszám szükséges a programok megrendezéséhez.

 

7 éj 1 fő részére - ellátás: Reggeli

 

Kappadókiai körutazásunk igazi csemegének ígérkezik annak, aki egy igazán egyedülálló úticélon töri a fejét. Ennek során felfedezheti a különlegesnél különlegesebb helyszíneket: a tufakúpokkal büszkélkedő, semmire sem hasonlító, misztikus, holdbéli tájat, a tündérkémények mesebirodalmát, karaván menedékhelyet, az iszlám művészet és építészet kincseit.
 
Az utazás programja:
 
1. NAP Érkezés Antalyába
Repülés Törökországba. Kollégánk már a repülőtéren fogadja, majd a szállodában frissítő welcome drinkkel üdvözli Önöket. Szállás Antalya környékén.
 
2. NAP Mevlana-kolostor - Kappadókia
A szállodában elköltött reggeli után utazás Konyába, a kora középkori Szeldzsuk Birodalom egykori fővárosába, amely ma is sok hívő török zarándokhelye. Itt található Mevlana sírja. Meglátogatjuk a híres Mevlana Kolostort, ahol a táncoló dervisek rendjét alapították. A kolostor, amely ma az Iszlám Művészet Múzeumának ad otthont, a török iparművészet kincseinek gyűjteménye. Ezt követően tovább indulunk a mesés-elbűvölő Kappadókiába, amely az elkövetkezendő napok célállomása lesz. Szállás Kappadókiában a következő 3 napban.
 
3. NAP Göreme
Göremében, a Göreme Nemzeti Park területén található, freskókkal díszített barlangtemplomokat látogatjuk meg (az UNESCO Világörökség része). Itt a természet igazán bemutatta, milyen nagy fantáziával rendelkezik; a táj sziklafalakból, tufapiramisokból és kúpokból áll, mely képződmények úgy néznek ki a sok lyukkal, mint egy hangyaboly. Ezt követően a szerzetesek völgyének vagy tündérkémények völgyének is nevezett Simeon-völgybe látogatunk. Ez a táj a tíz méter magas, és csoportokban vagy magányosan álló tufakúpok eredeti és tökéletes kompozíciójával mindenkit bámulatba ejt. Uchisarban az egyik legnagyobb tufakúpnál élvezhetjük (kívülről) a tájra nyíló csodálatos kilátást. Délután megismerkedünk a szőnyegkészítés hagyományának nemes folyamatával (a nyersanyag – a selyem, pamut és gyapjú – termelésétől kezdve egészen a késztermékig). A nap végén sétát teszünk Avanosban, mely fazekas remekműveiről híres. Szállás Kappadókiában.
 
4. NAP Kappadókia, majd szabadidő vagy fakultatív program
Kappadókia területe sziklakúpokkal teletűzdelt fantasztikus holdbéli tájra hasonlít, ahol a tufaképződményekbe barlangtemplomokat és lakásokat vájtak az itt lakók. A tájat egy vulkán alakította ki, amelyből az ismételt kitörések során vulkáni hamu rakódott le. A környék első lakói a 7. században érkeztek ide. Őket követték a későbbiekben a szerzetesek, és templomok, remetelakok, kolostorok kerültek kialakításra a tufából. A nap első felében ezeket a csodákat keressük fel. Majd szabadidő vagy tartson velünk félnapos fakultatív kirándulásra. Szállás Kappadókiában.
 
5. NAP Sultanhani - Antalya
Elhagyjuk Kappadókia varázslatos-időtlen világát és Sultanhaniba, a híres szeldzsuk karaván menedékhez megyünk, ahol a múlt titkai tárulnak fel előttünk. Ezt követően a festői tájat teljes mértékben meghatározó, csodálatos Taurus-hegységen keresztül visszatérünk Antalya környékére, ahol az utolsó három éjszakát töltjük. Szállás Antalya környékén.
 
6. NAP Antalya - Karpuzkaldiran-vízesés
Ezen a napon a körutazás utolsó állomása Antalya, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. Évente több millió turista keresi fel. A Taurus-hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a Yivli Minaretet és az óratornyot a Kalekapsi téren. A séta folyamán meglátogatunk egy ékszer kereskedést, ahol ezen tradicionális török termékek készítése zajlik, és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez, ráadásul egy divatbemutató is vár ránk. A kirándulás fénypontja a Karpuzkaldiran-vízesés megtekintése. Szállás Antalya környékén.
 
7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti kedvére. Ha van kedve, fedezze fel idegenvezetőnkkel a környéket fakultatív kirándulás keretében. Szállás Antalya környékén.
 
8. NAP Hazautazás
A busz a repülőgép indulási idejének függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Utazás Budapestre, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza.

 


Törökország Antalya8 nap/7 éjszakás török körutazás a mesés Kappadókiában 1 fő részére reggelivel, 4*- és 5*-os hotelekben, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, személyenként 1-1 db feladott- és kézipoggyásszal, magyar nyelvű csoportkísérővel, márciustól májusig több 0 Ft helyett 69.990 Ft-ért
Megveszem